Advies

Ik ben Rianne van Deursen, een gediplomeerde Bach© Bloesem consulente. Mijn passie is om jou, je kind of je huisdier te helpen met Bach© Bloesemtherapie. Ik werk al jaren met mensen en met dieren, vooral paarden. Ik heb zelf de kracht en de eenvoud van het systeem ervaren en ik wil dit graag met jou delen.

Ik wil je graag helpen om uit te zoeken welke bloesems jou het beste kunnen helpen. Met de bloesems kun jij jezelf emotioneel in balans brengen door je eigen innerlijke kracht aan te spreken. Door goed naar je te luisteren kan ik samen met jou de juiste bloesems selecteren. Daarbij is het belangrijk dat je goed stilstaat welke gevoelens bij jou spelen, wat je op dit moment precies voelt.

Dit doe ik graag in een persoonlijk gesprek van ongeveer een uur. Het gesprek kan ook telefonisch en het is mogelijk om je vraag via email aan mij te stellen. Bij een online vraag krijg je binnen 3 dagen reactie. Je ontvangt altijd een overzicht van de gezamenlijk geselecteerde bloesems, zodat je later nog kunt nalezen welke remedies we speciaal voor jou hebben gekozen. Na een gesprek krijg je een flesje mee voor (ongeveer) 3 weken. De Bach© Bloesem remedies neem je in als druppels, 4xdaags 4 druppels.

Na 3 weken kijken we samen of de remedie voldoet en of er andere remedies nodig zijn. Het gaat er dan weer om hoe jij je op dat moment voelt.

De Bach© Bloesems zijn veilig in gebruik en kunnen gewoon naast medicijnen worden gebruikt. Ze zijn niet verslavend en hebben geen bijwerkingen.

Ik ben gecertificeerd Bachbloesemconsulent, dat betekent dat ik werk volgens de gedragscode van de Dr. Edward Bach Foundation.